Πρόσφατη αρθρογραφία...

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Σχετικά με το άρθρο στο «Έθνος»

Σχετικά με το άρθρο στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» που αναφέρεται σε εμένα, προφανώς και δεν έδωσα έγκριση για να γραφτεί. Δεν επιζήτησα ποτέ κανενός είδους δημοσιότητα ή αυτοπροβολή, πράγμα που δεν θα ταίριαζε ούτε με την κουλτούρα μου.
Το άρθρο εξάλλου περιλαμβάνει και αρκετές ανακρίβειες μεταξύ των οποίων την καταγωγή μου για την οποία είμαι πολύ σίγουρος και περήφανος γι αυτήν.

Το Facebook από το οποίο αντλήθηκαν πληροφορίες δεν είναι ούτε δημόσιο βήμα, ούτε χώρος πολιτικής ζύμωσης. Είναι μια προσωπική σελίδα για να περνάς την ώρα σου.

Ο δημόσιος χώρος στον οποίο έχω επιλέξει να τοποθετούμαι είναι το blog «Ανυπότακτος», στο οποίο υπογράφω διακριτικά και όπου δεν δημοσίευσα ποτέ καμία φωτογραφία ή προσωπικό μου στοιχείο αφού θεωρώ πως σημασία δεν έχει τόσο ποιος μιλάει ή πως είναι αλλά τι λέει και κυρίως τι κάνει.
Έτσι ελπίζω κλείνει και το θέμα του life style για το οποίο μίλησαν κάποιοι.

Εκείνο που ήταν ατόπημα από τη μεριά του αρθρογράφου χωρίς να αμφισβητώ τις προθέσεις του ήταν η δημοσίευση φωτογραφιών μου, απ' τη στιγμή που εγώ ο ίδιος δεν επιθύμησα ούτε επιδίωξα ποτέ τη δημοσιότητα την οποία αν ήθελα θα μπορούσα να έχω.

Η αρθρογραφία στον «Ανυπότακτο» συνεχίζεται κανονικά.

Χαιρετισμούς σε όσους με σκέφτηκαν.
Χαιρετισμούς σε όσους αγωνίζονται.

.

«Μη ζεις με αυταπάτες ότι οι πλούσιοι θα σου επιτρέψουν ποτέ με την ψήφο σου να τους στερήσεις τα πλούτη τους»

Lucy Parsons

Τα Δημοφιλη